Ufuk Üniversitesi Tanıtım Günleri 1-15 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Üniversite sınavlarının tamamlanması ile birlikte üniversiteler tanıtım günlerine başlamaktadır. Her yıl olduğu gibi 2018 yılında da üniversitemizde tanıtım günleri düzenleyerek aday öğrencileri üniversitemize davet ediyoruz. Tanıtım günleri aday öğrencilerin üniversiteleri tanımaları açısından son derece önemlidir.

Aday öğrenci, tercih ve tanıtım günlerine katılarak üniversite ile ilgili bilgi alabilir, tercih etmeyi düşündüğü bölüm veya bölümlerin hocaları ve öğrencileri ile birebir görüşme imkânına sahip olabilir. Böylece üniversiteyi detaylı bir şekilde tanıma olanağına sahip olur. 1-15 Ağustos tarihleri arasında üniversitemizin tanıtım günleri gerçekleştirilecektir. Adayların tanıtım günlerine katılarak seçmeyi düşündükleri bölüm ve programlarla ilgili üniversiteden detaylı bilgi almaları doğru meslek seçimi yapmalarına yardımcı olacaktır.