GENEL BİLGİLER

Dr. Muhittin Ülker Kız Öğrenci Yurdu Ufuk Üniversitesi İncek yerleşkesinde Kızılcaşar Köyü ve Mogan Gölü havzası manzaralı bir konumdadır. İncek yerleşkesi bünyesinde Hukuk, İktisadi İdari Bilimler, Eğitim ve Fen-Edebiyat Fakülteleri, Adalet Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu ve Hazırlık Bölümü bulunmaktadır. Tıp Fakültesi, Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Sosyal Bilimler ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri Üniversitemizin Balgat yerleşkesinde yer almaktadır. Her iki kampus arasında ulaşım ücretsiz olarak üniversitemiz servis araçları ile sağlanmaktadır. Balgat yerleşkesi Ankara’nın Eskişehir-Konya Yolu kavşağında bulunduğundan metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçları ile şehrin çeşitli noktalarına ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.

ODA SEÇENEKLERİMİZ ve YURT HİZMETLERİ

Yurt binalarımız toplam 256 yatak kapasitesine sahiptir. Tek kişilik ve Çift kişilik odalar halinde düzenlenmiştir. Odaların tamamında banyo, lavabo ve tuvalet,  bazalı yatak, giysi dolabı, kitaplık, çalışma masası, mini buzdolabı, bürosit ve dinlenme koltuğu, televizyon ve kanepe bulunmaktadır.